STRONA STARTOWA        FORUM DYSKUSYJNE   

Dodaj do ulubionych

Ustaw jako startową

Kontakt

FAQ     Szukaj     Użytkownicy     Rejestracja     Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
konieczne witaminy przy odchudzaniu
Autor Wiadomość
Angelinka

Wysłany: 28-09-09, 09:45   konieczne witaminy przy odchudzaniu

ja stosuję Floradix- to taki specjalny preparat dla osob odchudzajacych się a uzupelniający niedobory witamin, ktore mogą podczas diety i stosowania suplementow zostac usuniete z organizmu. ja dowiedzialam sie od lekarki, ze podczas odchudzania trzeba stosowac witaminy, bo inaczej mozna organizm wyjalowic, ja juz mialam poczatki niedoboru zelaza przez to odchudzanie, stad wiem ze nie ma z tym zartow, na szczescie teraz juz dzieki Floradixowi juz czuje się ok., nikt o tym nie mowi, ze przy odchudzaniu trzeba dodatkowo zazywac witaminy, a tyle sie trabi o tych suplementach, nikt jesdnak nie pamieta zeby nas ostrzec przed konsekwencjami odchudzania

NutriAdvicerka 
Moderator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 29-09-09, 15:41   

Patrząc na skład tego preparatu to wydaje się być kompatybilny. Zawiera żelazo i witaminy, które wzajemnie pomagają sobie w wchłanianiu i faktycznie preparat może być pomocny w wzmocnieniu organizmu przy stosowaniu diety odchudzającej. Trzeba jednak pamiętać o nie nadużywaniu preparatów zawierających żelazo. Pytanie jaka jest cena, a jeśli jest wysoka to czy istnieją tańsze odpowiedniki.

Maga33 

Wysłany: 12-01-10, 22:27   

ja stosowałam Multiwitaminy Formuła 2 Herbalife jako dodatek do mojej diety . można szukać tutaj www.kontrola-wagi.pl . Można zapytać konsultanta o to - porady są darmowe

Dr House 

Wysłany: 14-01-10, 09:13   

Nie od dziś wiadomo, że nie ma tak naprawdę żadnych środków odchudzających, jedynie są wspomagające proces odchudzania. Proces odchudzania to przede wszystkim na początku ułożenie wszystkich spraw związanych z tym procesem w głowie, następnie dopiero odpowiednio dobrana do potrzeb i mozliwości organizmu dieta, następnie dobranie odpowiedniego programu treningowego. Jest nawet takie powiedzonko, że "dieta to gramy, a sport to kilogramy".
Jeśli chodzi o witaminy to rzeczywiście witaminy z grupy B są bardzo pomocne we właściwym metaboliźmie białek, tłuszczy i węglowodanów. Produkty Herbalife są zaliczane do naturalnych (ile w tym prawdy, to tylko wie sam producent :-D ) więc według dostepnych nam danych mogą być godne polecenia.

BrzuchStop

Wysłany: 18-06-10, 13:50   

Przede wszystkim kupujmy dobre i sprawdzone środki czy też witaminy wspomagajace odchudzanie. W tym celu najlepiej będzie szukac w dobrych sklepach internetowych,niz u anonimowego sprzedawcy z allegro. Odchudzanie to nie tylko witaminy,to przede wszystkim własna praca oraz cierpliwość.

Odpowiedz do tematu